27 mei 2019

BY: lisasuurland

Geen categorie

Comments: Geen reacties

Op zaterdag 1 juni, van 10:00 tot 11:30 begeleid ik een wandeling met als thema ‘bewust ademhalen’. Deelname is gratis.

Kom zaterdag 1 juni 2019 naar het Haarlemmermeerse Bos aan de rand van Hoofddorp, voor een gratis wandeling georganiseerd door Bewust Haarlemmermeer. Ik begeleid de wandeling met uitleg over de ademhaling en hoe je die tijdens het bewegen en sporten rustiger en onder controle kunt houden.

We verzamelen om 10:00 uur voor de deur van Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos. De wandeling duurt tot 11:30 uur. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen over wat de methode voor jou kan betekenen.

Heb je weinig energie, last van stress, paniek of duizeligheid, benauwdheid, astma, snurken of slaapapneu? Dan helpt het om bewust meer aandacht te besteden aan je ademhaling. Met de Buteyko-ademtherapie leer je die weer rustig en ontspannen maken.