Het cursusaanbod

De ademtherapie bestaat uit vijf sessies verdeeld over vier á vijf weken. Je leert hoe de ademhaling werkt en wat er mis kan gaan waardoor je klachten krijgt. Daarbij leer je de Buteyko-oefeningen om je ademhaling rustiger te maken. Het oefenprogramma voor thuis is afgestemd op je gezondheid(problemen). Hierover geef je tijdens de intake alle relevante informatie. Tijdens het traject bespreken we ook slapen, bewegen en sport, praten en voeding naar zaken je ademhaling beïnvloeden. Je ontvangt een aantal cursusmaterialen zoals een uitgebreid cursusboek en een timer.

Buteyko online of face-to-face

Je kunt Buteyko zowel leren in de praktijk in Heemstede of Hoofddorp als online door middel van beeldbellen. We hebben dan contact via het platform whereby.com. Dit platform voldoet aan de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens.) Ben je aanvullend verzekerd, dan komen nu (ten tijde van de Coronacrisis) ook de online consulten voor vergoeding in aanmerking. Het hangt natuurlijk wel af van je aanvullende verzekering. Als je hierover vragen hebt, bel dan eerst even naar de praktijk.

Tarieven
  • Individueel: € 450 per persoon, jonger dan 18 jaar € 350. (*)
  • Groepscursus: € 325 per persoon
  • Gezinsleden privé: twee personen € 600
  • Los consult: € 80 (60 min) of  € 65 (45 min). Een adviesconsult kost € 40 (*)

 

(*) Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve zorg? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Neem gerust contact op met de praktijk voor meer informatie.

Bij inschrijving voor de Buteyko-cursus gelden de Algemene Voorwaarden Buteyko-cursus.nl. Tot 16 jaar werken we een-op-een met aanwezigheid van een ouder of verzorger. Je leest meer over de buteykocursus voor kinderen.

Heb je gezondheidsklachten?

Wil je op een natuurlijke manier je klachten verminderen? Neem dan gerust contact op om je situatie voor te leggen. Het advies is gratis en vrijblijvend. … Of als je je besluit al hebt genomen, meld je dan direct aan via onderstaande knop.

 

Ja, ik wil graag de Buteyko-methode leren