Praktische informatie

Tarieven
 • Advies: Telefonische adviesgesprek of kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis
 • Groepscursus: € 300,- per persoon en € 200 voor elk volgend gezinslid
 • Privécursus: € 425,-; een eventueel tweede persoon betaalt € 375,-
 • Jonger dan 18 jaar: een privécursus kost € 375,-. Tot 16 jaar komt er een ouder of verzorger mee. Vanaf 16 jaar is deelname aan de groepscursus mogelijk
 • Overig: Bij een laag gezinsinkomen (zoals een uitkering, parttime baan, e.d.) is betaling in termijnen mogelijk. Zakelijke tarieven en tarieven voor therapie aan huis zijn op aanvraag beschikbaar
Aanmelden voor een Buteyko-cursus doe je eenvoudig via de agenda.

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve zorg? Bekijk de vergoedingsmogelijkheden of neem even contact op.

De inschrijving

Als je je hebt aangemeld, via deze website of telefonisch, dan ontvang je per mail een bevestiging en verzoek tot het doen van een aanbetaling. Tijdens de eerste bijeenkomst vindt ondertekening van de cursusovereenkomst plaats. Facturering gebeurt na afloop van de cursus met verrekening van de aanbetaling. De betalingstermijn is 10 dagen. In de privacyverklaring staat welke persoonsgegevens worden gebruikt, voor welke doeleinden, hoe en hoelang ze worden bewaard. De privacyverklaring voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Lisa Suurland

Vanuit mijn Praktijk Lisa Suurland geef ik sinds september 2018 ook Buteyko-ademtherapie, zowel individueel als in groepsverband.  Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Buteyko Academie en ik ben aangesloten bij Buteyko Therapeuten Nederland.

Daarnaast ben ik lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en aangesloten bij het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Voor 2019 hebben de meeste verzekeraars toegezegd om VIV-leden te vergoeden voor alternatieve zorg. Heb je hierover vragen, neem dan even contact met mij op.

Klachtenregeling

Heb je een klacht en komen wij er samen niet uit, dan kun je je met dit klachtenformulier wenden tot mijn beroepsorganisatie Vereniging Integrale Vitaliteitkunde dat hiervoor dit klachtenreglement hanteert. Als lid van deze beroepsorganisatie ben ik ook aangesloten bij een geschillencommissie. Hiermee voldoe ik aan de wettelijk eis volgens de Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg. Dit is het reglement van de geschillencommissie.

Mijn achtergrond

Ik heb tot voor enkele jaren geleden als personeels- en organisatieadviseur gewerkt. Vanaf 2017 werk ik als complementair therapeut. Hieronder een overzicht van mijn diploma’s en certificaten.

 • 2018: ‘Pijn, uitgangspunten voor pijnanalyse en pijnbehandeling’. Instituut voor Toegepaste Neurowetenschappen, Haarlem
 • 2018: Medische Basiskennis, Diploma CPION-erkend.
 • 2017: Psychosociale Basiskennis, Diploma CPION-erkend.
 • 2017: Cognitive-Behavioural Hypnotherapy. The UK College of Hypnosis & Hypnotherapy, Londen. Diploma BPS-erkend.
 • 2008: Masterdiploma Bedrijfskunde. Rijksuniversiteit Groningen
 • 1991: Doctoraaldiploma Personeelswetenschappen, Universiteit van Tilburg
 • 1987: Propedeusediploma Psychologie, Universiteit Utrecht

 

Meer informatie

Wil je weten of ik je kan helpen? Neem gerust contact op om je situatie voor te leggen. Het advies is gratis en vrijblijvend.

 

Voor overleg of vrijblijvend advies …